ДФС пояснює особливості кейтерингу для єдинників II групи

11 Травня 2017 (0)
Аа Аа

ФОП - платник єдиного податку другої групи, що здійснює діяльність у сфері ресторанного господарства, має право отримувати замовлення від суб’єктів господарювання (юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців), які перебувають на загальній системі оподаткування, на обслуговування свят, банкетів, інших спеціальних замовлень.

До такого висновку дійшли податківці в ГУ ДФС у Закарпатській області, які зазначають, що під час обслуговування таких замовлень платник єдиного податку здійснює продаж і організацію споживання продукції власного виробництва і закупних товарів.

Підприємцю, який надає послуги з кейтерингу, пов’язані з постачанням готових страв для подій або протягом визначеного періоду часу, а також із доставки продуктів харчування спортивним або іншим установам, потрібно мати КВЕД 56.2 «Постачання готових страв», повідомляють фіскали.

Попередня стаття Наступна стаття